AKADEMİK CHECK-UP PROGRAMI

Ortaokulda  LGS hazırlık kapsamında sınav uygulama çalışmaları 5-8. sınıflar düzeyinde ön izleme sınavları, konu tarama sınavları, check up sınavlarını kapsayan "Akademik Check-Up " programıyla yapılır.

• Her yazılı sınav öncesinde konuların tekrarı kapsamında ön izleme çalışmaları yapılır. Uygulamanın amacı tam öğrenmeyi sağlamak ve öğrencilerin akademik performansını üst düzeye çıkarmaktır.
  • Dönem boyunca her konunun tamamlanmasının ardından konu-kazanım bazlı sınav uygulanır. Konu tarama sınavları sonucunda öğrencilerimizin bireysel konu-kazanım eksikleri üzerinde durularak geri besleme çalışması yapılır.
  • Her hafta uygulanan check up sınavları, öğrencilerin haftalık kazanımlar üzerindeki öğrenme düzeylerini ölçmek amacıyla yapılır.