HER SINIFTA İKİ ÖĞRETMEN

Uluslarası Bakalorya Programı ve Çift Diploma

Kültür2000 Koleji Anadolu Lisesi “Yabancı Dilde Eğitim Veren Anadolu Lisesi” kategorisindedir. Bu kapsamda Milli Eğitim Bakanlığı ulusal programı ile  birlikte 2008 yılından bu yana Merkezi Cenevre’de olan Uluslararası Bakalorya Organizasyonu tarafından yetkilendirilmiş bir IB okuludur.  Diploma Programı, 16-19 yaş arası öğrenciler için tasarlanmış, geniş kapsamlı üniversite öncesi iki yıllık bir programdır. Öğrencilerin entelektüel, sosyal, duygusal ve fiziksel becerilerini geliştirecek şekilde tasarlanmış olan IB programı uluslararası müfredata sahiptir ve dünyanın önde gelen üniversitelerinden takdir ve saygı görmektedir. Programı başarı ile tamamlayan öğrenciler, eleştirel düşünme, kültürler arası anlayış ve çeşitli bakış açıları ile uluslararası geçerliliği olan diplomaya sahip olarak mezun olurlar.