İNOVASYON ve BİLİM MERKEZİ

LİSELERE ve ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK PROGRAMI

İNOVASYON ve BİLİM MERKEZİ

DİJİTAL TASARIM STÜDYOSU

Dijital tasarım meraklısı öğrencilerimize kendilerini diledikleri gibi geliştirebilecekleri tasarım için seçilmiş özel bilgisayarlar ile yazılım ve tasarım yapma imkânı sunar.

​ROBOTİK LABORATUVARI

Teknolojinin takipçisi olmakla kalmayıp bu alanda yaratıcı olmak isteyen öğrencilerimize bir ufuk açıyor. Aynı zamanda öğrenciler dünyaca bilinen FIRST şirketinin düzenlediği First Lego Leauge (FLL) ve First Robotics Competition (FRC) turnuvalarına hazırlık çalışmalarını burada sürdürür.

​GREEN B0X STÜDYOSU

Öğrencilerimiz gelişen ve değişen dijital çağa ayak uydurarak bu yeniliklerden haberdar olmaları için oluşturulan stüdyoda öğrencilerimiz video çekim tekniklerini öğrenirken video kurgu eğitimini de alırlar.

TASARIM FABRİKASI

Öğrencilerimize hayal ettikleri tasarımları 3D yazıcıdan çıkarabildikleri özel ürünlere dönüştürme olanağı sağlar.

​​SANAL GERÇEKLİK STÜDYOSU

Öğrencilerimize sunduğu Oculus Rift CV 1 sanal gerçeklik gözlüğü ile onların kendi 360 derece sanal ortamını yaratmasını, yarattığı sanal gerçekliğin içinde gezinmesini "Body VR, Discovery VR, Deo VR, Unimersiv, BigScreen VR" uygulamalarıyla sağlar.

​​METEOROLOJİ İSTASYONU

Öğrencilerimize hava basıncı ölçümü, sıcaklık ölçümü, nem ölçümü yapılabilme olanağı sunar. Öğrencilerimiz; aldıkları verilerle birlikte rüzgarın hızı ve yönünü, yağış miktarını, bölgenin güneş batışı ve doğuşu saatleri ile Ay 'ın evrelerini inceleme imkanı bulurlar.