KÜLTÜR"ÜN 4.KUŞAK EĞİTİM UYGULAMASI

İstanbul Kültür Eğitim Kurumlarının 4. kuşak eğitim uygulaması diyebileceğimiz Kolej-Üniversite Sinerji Modeli, günümüzde nitelikli bir eğitim arayan öğrencinin, öğretmenin ve ailelerin beklentilerini karşılayan bir okul ortamı ve eğitim sistemi sunuyor.

Hedef, üretim kültürünün beşiği olan üniversitenin sıcak, yapıcı ve üretken iklimiyle çocuklarımızı olabildiğince erken yaşta tanıştırabilmek. Okulu okul yapan en önemli unsurlardan biri öğretmen. İkincisi öğretim programı, üçüncüsü ise fiziki ortam. Kolej-üniversite sinerjisi, bu üç dinamiğin birbirini güçlendirmesi esasına dayanıyor.

Bir tarafta kolej, diğer tarafta üniversite var. Üniversite bilim üretiyor; öğretmen, mühendis, mimar, psikolog, iletişimci yetiştiriyor. Kültür Koleji ve Kültür2000 Koleji ise bu portrelerin yetişmesi için gereken çok yönlü alt yapıyı hazırlıyor.