Ön Kuluçka Merkezi

LİSE DÜZEYİNDEKİ İLK ÖN KULUÇKA MERKEZİ “KÜLTÜR”DE !

Türkiye’de lise düzeyinde kurulan  ilk Ön Kuluçka Merkezi EVREKA’da  bir iş fikri ya da, hayata geçirmek istediği bir projesi olan öğrencilerimize, fikirlerinin ya da projelerinin geliştirilmesi amacıyla özel olanaklar sunulmaktadır.. Evreka Ön Kuluçka Merkezi ( Pre-Incubation) , Kültür Koleji ve Kültür2000 Kolejlerinde öğrencilerimizin girişim fikirlerinin ortaya çıkartılması, geliştirilmesi, ortaya çıkan fikirlerin projelendirilerek patent yada telife konu edilmesi ve işe dönüştürülmesi aşamalarında; laboratuvar imkanları sağlamak, mentor desteği yaratmak, eğitim ve seminerlerle odak görüşmeler oluşturmak, melek yatırımcı buluşmalarını sağlamak ve ödüllü yarışmalar ile süreci tamamlamak amacı ile kurulmuştur.