LİSEDE ÜNİVERSİTE ÖN İZLEME “KÜLTÜR”DE

“Kültür Koleji ve Kültür2000 Koleji”, kolej-üniversite sinerji anlayışıyla İstanbul Kültür Üniversitesinin güçlü akademisyenlerini de öğrencileriyle buluşturuyor. Hedef, üretim kültürünün beşiği olan üniversitenin sıcak, yapıcı ve üretken iklimiyle öğrencilerimizi olabildiğince erken yaşta tanıştırabilmek. 10’uncu sınıftan itibaren öğrencilerimizi üniversite atmosferine sokmaya başlıyoruz. İstanbul Kültür Üniversitesinde örnek dersler, fakülte ve bölüm tanıtımları, tercih danışmanlığı, akademisyenlerle tanışmayı içeren son derece profesyonel bir programla öğrencilerimizi; yaşamlarını etkileyecek tercihleri yaptıkları bu önemli dönemde güçlü donanımlı ve ne istediğini bilen bireyler olarak üniversiteye hazırlıyoruz.